Veelgestelde vragen

Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt.
U heeft uw gebruikersnaam van Soffos via de mail gekregen. Als u uw gebruikersnaam niet heeft aangepast, dan kunt u de gebruikersnaam terugvinden in uw mail. Heeft u uw gebruikersnaam wel aangepast, dan is deze niet meer terug te halen. Neemt u dan contact met Soffos op.
Ik ben mijn wachtwoord kwijt.
Wanneer er een account in ons systeem voor u wordt aangemaakt ontvangt u een mail met uw inloggegevens. Hier zit ook een link bij waarmee u uw account kunt valideren. Als u uw account gevalideerd heeft, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen als u uw wachtwoord kwijt bent.
Hoe veilig zijn mijn gegevens?
Is er een instructie die mij stapsgewijze door de website leidt?
Ja, onder invulinstructie links in de kantlijn vindt u meerdere invulinstructies voor verschillende projecten.
Een van mijn clienten heeft zijn/ haar vragenlijst niet binnen de tijdsperiode die ik had aangegeven ingevuld. Kan ik hier nog iets aan doen?
U kunt de tijdsperiode niet zelf langer maken. Als u ons een mail stuurt (via het contactformulier) waarin u aangeeft om welke client het gaat en hoe lang u wilt dat de vragenlijst(en) open gezet worden, dan passen wij dat voor u aan.
Kunnen de gegevens die vanuit mijn praktijk komen voor onderzoek later door Onderzoeksbureau Soffos op een andere manier gebruikt worden?
Voor de verzameling en verwerking van gegevens voor onderzoek is Onderzoeksbureau Soffos gebonden aan de Gedragscode Gezondheidsonderzoek die door de Stichting Federatie van Medisch Wetenschappelijke Verenigingen is vastgesteld. De code kunt u vinden op www.federa.org onder het tabblad documentatie. Dat betekent dat de gegevens in onderzoekspublicaties niet herleidbaar zijn tot een individuele behandelaar of cliënt.